IPMA CERTFICERINGSBEGELEIDING


Sinds het begin van de zero’s heeft Lumage al vele kandidaten in het kader van IPMA-Projectmanagement gecoacht. Tegelijkertijd heeft Lumage binnen de ICT-wereld velen met succes op het gebied van Agile Leadership Certificering begeleid.


Ieder IPMA-certificeringstraject start met een kick-off waarin de generieke IPMA-aspecten en de specifieke individuele accenten worden gecombineerd, inclusief een eerste outline van het IPMA-traject en de persoonlijke ambities worden vastgelegd. Hierbij wordt de ICB (Individual Competence Baseline) als leidraad gehanteerd.

LUMAGE & AGILE LEADERSHIP CERTIFICERING

  • Zowel op B, C als ook D niveau!
  • Evenzeer bij een individuele als ook bij een groepsgerichte aanpak is er altijd de mogelijkheid voor maatwerk!
  • Tegelijkertijd kan er aandacht besteed worden aan extra verdiepingen in de ICB die waardevol zijn voor de dagelijkse praktijk!
  • Deze begeleiding wordt vanzelfsprekend uitgevoerd door ervaren Projectmanagers/Agile Leaders met een aantoonbare trackrecord! 

ASSESSMENT COACHING

Door collectieve en/of individuele sessies met daarin theorie, review van IPMA-documenten en persoonlijke reflectie worden gezamenlijk de stappen naar het uiteindelijke assessment gezet. Voorafgaand aan dit officieel assessment kan een pre-assessment plaatsvinden waarin het assessment zoveel als mogelijk wordt gesimuleerd om nog beter beslagen ten ijs te komen!